Aikuisena otettuja valokuvia sisältävät luovuttajaprofiilit

Aikuisena otettuja valokuvia sisältävistä profiileista saat paremman kuvan siemennesteen luovuttajista.

Oletko koskaan miettinyt, miltä Cryosin luovuttajat näyttävät aikuisina? Luovuttajahakumme sisältää myös luovuttajia, joiden laajennettuun profiiliin on liitetty ammattikuvaajan ottamia valokuvia.

Aikuisena otettuja valokuvia sisältävät luovuttajaprofiilit

Etsitkö luovuttajaa, joka näyttää sinulta tai kumppaniltasi?

Kokemuksemme mukaan useat palvelumme käyttäjät haluavat tietää, miltä luovuttaja näyttää. Saatat esimerkiksi toivoa siemennesteen luovuttajaa, jolla on samoja piirteitä kuin itselläsi tai kumppanillasi.

Kaikilla luovuttajilla, joista on aikuisena otettuja valokuvia, on palvelussa laajennettu profiili, joka sisältää kysymysten ja vastausten sivun, lapsuuskuvan, käsinkirjoitetun tekstin, äänitteen ja tunneälyprofiilin. He kaikki ovat tunnettuja luovuttajia, eli lapsellasi on vanhempana mahdollisuus ottaa yhteyttä luovuttajaan.

Ammattikuvaajan ottamat valokuvat siemennesteen luovuttajista

Cryosin luovuttajien profiileihin on liitetty 5–6 värikuvaa, jotka ammattikuvaaja on ottanut heistä aikuisena. Ammattikuvaajan ottamista korkealaatuisista valokuvista näet luovuttajan fyysiset piirteet tarkasti.

Luovuttajista aikuisina otettujen valokuvien katseluoikeus

Luovuttajahaku sisältää luovuttajia, joiden profiilissa on aikuisena otettuja valokuvia. Kun valitset ”Aikuisena otettujen valokuvien katseluoikeus” -valikosta vaihtoehdon ”kyllä”, näet kaikki luovuttajat, joiden profiili sisältää aikuisena otettuja valokuvia. Näiden luovuttajien profiilit on merkitty kullanvärillä luovuttajahakuun.

Luovuttajista aikuisena otettujen valokuvien katselu edellyttää katseluoikeuden ostamista. Katseluoikeuden ostanut käyttäjä voi selata kaikkia aikuisena otettuja valokuvia milloin vain. Katseluoikeus on voimassa 3 kuukautta ja maksaa 200 euroa (arvonlisäveroton hinta). Voit ostaa katseluoikeuden napsauttamalla luovuttajahaussa minkä tahansa kuviaan lisänneen luovuttajan kohdalla aikuisena otettujen valokuvien symbolia.

Palveluun lisätään uudet luovuttajat, joiden profiili sisältää aikuisena otettuja valokuvia

Cryos-palvelu sisältää useita siemennesteen luovuttajia, joiden profiiliin on tallennettu aikuisena otettuja valokuvia. Lisäämme luovuttajahakuun jatkuvasti uusia luovuttajia, joista on aikuisena otettuja valokuvia. Voit rajata luovuttajahaun vain niihin luovuttajiin, joiden profiili sisältää aikuisena otettuja kuvia.

Niille sivustollamme oleville tavallisen laajennetun profiilin tallentaneille luovuttajille ei tulla myöhemmin lisäämään aikuisena otettuja valokuvia. Jos olet ostanut oljen aikuisena otettuja valokuvia lisänneeltä luovuttajalta, hänen profiiliinsa ei tulla lisäämään valokuvia.

Hae täältä luovuttajia, joiden profiili sisältää aikuisena otettuja kuvia.

Yllä olevassa kuvassa esiintyvä henkilö on malli, ei Cryos-luovuttaja.