Varaustalletuksesi

Seuraavassa on tietoja siitä, kuinka voit tilata toimituksen, lisätä olkia, jatkaa varaustalletustasi ja peruuttaa varaustalletuksesi.

Siemennesteen tilaaminen varaustalletuksestasi

Kun haluat siemennestetoimituksen, kirjaudu sivustoomme käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

Vaihtoehtoisesti voit tehdä manuaalisen toimituspyynnön. Se lähetetään sähköpostitse, postitse tai faksitse Cryosiin kuvallisen henkilöllisyystodistuksen (passi tai ajokortti) kopion kanssa. Varaustalletuksesi luovutettu siemenneste voidaan lähettää valitsemallesi terveydenhoidon ammattilaiselle.

Olkien lisääminen olemassa olevaan varaustalletukseen

Voit ostaa luovuttajan siemennestettä verkossa ja lisätä sen olemassa olevaan varaustalletukseesi niin kauan kuin sitä on varastossa. Ostokset varataan tavalliseen tapaan, mutta nyt valitset Valitse varaus -kohdasta Lisää olemassa olevaan varaukseen. Maksat kerrallaan vain yhdestä varausjaksosta huolimatta siitä, kuinka monta olkea varaustalletuksessasi on ja ostatko lisää olkia myöhemmin.

Varausjakson jatkaminen

Varausta voi aina jatkaa. Saat sähköpostitse muistutuksen hyvissä ajoin etukäteen. Jos et käytä sähköpostia, lähetämme muistutuksen postitse. Tästä palvelusta veloitamme 7,5 euron suuruisen maksun. Kirjatuista kirjeistä veloitamme 15 euroa.

Varaustalletuksen peruuttaminen

Voit peruuttaa varaustalletuksesi verkossa kirjautumalla sivustoomme käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

Vaihtoehtoisesti voit täyttää manuaalisen peruutuslomakkeen, joka on lähetettävä meille postitse, sähköpostitse tai faksitse kuvallisen henkilöllisyystodistuksen (passi tai ajokortti) kopion kanssa.
Voit halutessasi peruuttaa vain joitakin varaustalletuksesi olkia. Kun olet peruuttanut oljet, hyvitämme sinulle 75 % niiden arvosta (muissa sopimuksissa prosenttimäärä voi olla eri) oljista, joita ei toimitettu.

Olemme täällä sinua varten

Cryos haluaa auttaa sinua matkallasi kohti vanhemmuutta. Otathan yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisätietoja. Palvelemme englanniksi, tanskaksi, ranskaksi, saksaksi, italiaksi, espanjaksi, hepreaksi ja portugaliksi.